#

"Natuurlijke groei, duurzame oogst."


Welkom op onze biologische plantage, waar we ons inzetten voor een groenere en gezondere planeet. Onze diensten zijn doordrenkt met de principes van duurzaamheid en milieubewustzijn, en we staan klaar om u te ondersteunen in uw streven naar een natuurlijke en duurzame levensstijl. Of u nu op zoek bent naar biologische producten van de hoogste kwaliteit, professioneel advies over duurzame landbouwpraktijken of inspirerende educatieve ervaringen, bij ons vindt u een scala aan natuurlijke diensten om u te helpen uw ecologische doelen te bereiken. Samen kunnen we de kracht van de natuur benutten en bijdragen aan een gezondere toekomst voor ons allemaal.

Markten

Ontdek onze vers geoogste biologische lekkernijen op lokale boerderijmarkten bij u in de buurt!

Als Plantage Nieuwland zijn trots op onze betrokkenheid bij lokale markten. Door deel te nemen aan deze bruisende gemeenschapsevenementen brengen we onze vers geoogste biologische producten rechtstreeks naar u toe. Onze stand op de markt is niet alleen gevuld met de vruchten van onze toewijding aan duurzame landbouw, maar ook met passie en kennis die we graag met u delen. Of u nu een fervent voorstander bent van biologisch voedsel of gewoon op zoek bent naar versheid en kwaliteit, onze aanwezigheid op de boerderijmarkten biedt u de kans om te genieten van de smaken van het seizoen en tegelijkertijd uw lokale gemeenschap te ondersteunen. We kijken ernaar uit u te ontmoeten op onze marktkraam en delen graag het beste van onze biologische oogst met u."

Educatieve rondleidingen

Educatie in de Natuurlijke Pracht

Ervaar de schoonheid van de natuur en ontdek de geheimen van duurzame landbouw met onze educatieve rondleidingen op en rondom onze biologische plantage. Hier op plantage Nieuwland geloven we dat leren het beste plaatsvindt te midden van de natuur. Onze deskundige gidsen nemen u mee op een boeiende reis, waar u de rijke biodiversiteit van onze plantage kunt verkennen, de kunst van biologische teelt kunt begrijpen en kunt leren hoe wij onze planeet met zorg behandelen. Of u nu een schoolgroep, een natuurliefhebber, of gewoon nieuwsgierig bent, onze educatieve rondleidingen bieden een onvergetelijke en inspirerende ervaring. Kom en deel met ons de wonderen van de natuur en laat u betoveren door de pracht van onze plantage.

Workshops en trainingen

Word een deel van onze gemeenschap van milieubewuste leerlingen en kom meer te weten over duurzame landbouw op onze biologische plantage.

Verrijk uw kennis en verbondenheid met de natuur door deel te nemen aan onze boeiende workshops en trainingen op en rondom onze weelderige biologische plantage. Bij [Naam van de biologische plantage] zijn we gepassioneerd over duurzame landbouw en het delen van onze expertise met anderen. Onze educatieve programma's bieden een unieke gelegenheid om uw vaardigheden in tuinieren, ecologisch bewustzijn en milieubescherming te vergroten. Of u nu een beginnende tuinier bent of een doorgewinterde natuurliefhebber, onze workshops en trainingen zijn afgestemd op uw behoeften en zullen u inspireren om actief bij te dragen aan een groenere en gezondere planeet.

Landbouwadvies

Wij delen graag onze expertise in biologische landbouw om u te helpen bloeien in uw agrarische onderneming.

Bij plantage Nieuwlandzetten we onze jarenlange ervaring en diepgewortelde passie voor biologische landbouw in om u te ondersteunen in uw landbouwprojecten. Ons team van deskundige adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het implementeren van duurzame landbouwpraktijken, het optimaliseren van uw gewasopbrengst en het verbeteren van de gezondheid van uw bodem. Of u nu een beginnende boer bent die op zoek is naar begeleiding of een doorgewinterde landbouwer die zijn methoden wil verfijnen, ons landbouwadvies is op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Samen werken we aan een gezondere en duurzamere toekomst voor onze landbouwgemeenschap en onze planeet.

Neem contact met ons op om uw wensen en beschikbaarheid te bespreken..